Home Contact Offertes FAQ Links
boven

Energieprestatiecertificaat (EPC) voor verkoop/verhuur woningen

Het EnergiePrestatieCertificaat (EPC) is sinds 1 november 2008 voor de verkoop en sinds 1 januari 2009 voor de verhuur van woningen een verplicht document. Het EPC geeft een indicatie van hoe energiezuinig de verkochte of verhuurde woning juist is. Bij verkoop is het EPC verplicht om de akte te kunnen verlijden en dient dit door de verkoper te worden afgeleverd aan de notaris. Bij verhuur staat de verhuurder in voor het aanleveren van het EPC bij het registratiekantoor. Het EPC heeft een geldigheidsduur van 10 jaar.

gelijktijdig2De Grave Engineering heeft nu al meer dan 1500 EPC’s opgemaakt, verspreid over West- en Oost-Vlaanderen. Wij zijn dus uw uitgelezen aanspreekpunt voor het afleveren van deze attesten. Bovendien hebben wij volgende bijkomende voordelen t.o.v. de concurrentie:

  • De audits worden uitgevoerd door mensen met kennis van zaken en dus ook met kennis van de bouw en constructie van huizen. Wij werken uitsluitend met ingenieurs, wat dus betekent dat dus niet eender wie bij u langskomt.
  • Een aangevraagde keuring wordt uitgevoerd binnen een week of ten laatste anderhalve week na aanvraag
  • Tegelijkertijd kunnen wij voor u een elektrische keuring uitvoeren voor de verkoop van de woning. U hoeft dus geen extra afspraak te maken en speciaal thuis zijn om de keurder van de elektriciteit te ontvangen. Wij bieden hiervoor een combinatiepakket EPC – elektrische keuring aan. Vraag ernaar bij uw offertevraag.
epc
  • Alle attesten worden afgeleverd in een speciale certificatenmap en de attesten zijn geplastificeerd zodat ze zeker 10 jaar kunnen worden bewaard. Wij leveren dus geen vodje papier af.
  • Bij audit proberen wij altijd tot het uiterste te gaan om u een zo goed mogelijke score te bezorgen. Wij nemen ook onze tijd om uw audit op een degelijke manier uit te voeren.
  • Wij zijn flexibel naar tijdstip en dag van uitvoering van de keuring. Keuringen op zaterdag of zondag zijn voor ons geen probleem, al dan niet in combinatie met een elektrische keuring. Wij zijn ook iedere werkdag en weekend bereikbaar tot 22 uur ‘s avonds.epc_map

Immokantoren en notariaten kunnen bij ons speciale tarieven bekomen, vraag ernaar: contact

pdf_symbol  voorbeeld EPC

 

onl_offbel_utel_1

str_08