Home Contact Offertes FAQ Links
boven

Schema’s elektriciteit

Een steeds terugkerende opmerking bij veel keuringsverslagen is dat er geen situatieplan en ééndraadsschema van de installatie aanwezig is. In bijna 99 % van de uitgevoerde elektrische keuringen zijn deze documenten niet ter beschikking. Gewoon al door de afwezigheid van deze documenten wordt een installatie afgekeurd.

Het is soms spijtig dat wanneer dit de enige opmerking is op een keuringsverslag de keurder nog eens moet terugkomen voor een herkeuring terwijl men deze schema’s perfect vooraf had kunnen opmaken. Dit zorgt ervoor dat u dan nog eens extra moet betalen voor een herkeuring terwijl men dit perfect had kunnen vermijden (los van de andere opmerkingen op het verslag natuurlijk).

schemas

De Grave Engineering kan van uw installatie het ééndraadsschema en het situatieplan opmaken zodat u op dit vlak al in orde bent voordat de keuring wordt uitgevoerd. Praktisch gezien komen wij ter plaatse om uit te zoeken hoe de elektrische installatie juist is opgebouwd. Op kantoor wordt uw installatie volledig uitgetekend met behulp van de recentste tekenprogramma’s zodat u van ons een proper afgewerkt document krijgt. Hieronder kunt u een voorbeeld terugvinden in pdf formaat van een reeds opgemaakt ééndraadsschema en situatieplan

pdf_symbol  ééndraadsschema

pdf_symbol  situatieplan

onl_offbel_utel_1

 

 

str_08